Succesverhaal

Namens 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum bedanken wij Mariëlle voor dit enthousiaste verhaal en complimenteren wij haar met dit geweldige resultaat! Mariëlle blijf dit vasthouden en natuurlijk veel succes met alles!

Mijn naam is Mariëlle van Elst en ik heb vorig jaar de stap gemaakt om het roer om te gooien en samen met 12b-fitt aan mijn gewicht te gaan werken. Waarom? Omdat ik vond dat ik veel te zwaar was, de kilo’s me letterlijk in de weg zaten en ik zeker niet blij was met het beeld van de persoon die ik in de spiegel zag.
Heel cliché, maar ik heb een kantoorbaan, ik houd van lekker eten en drinken en tot voor 2 jaar geleden ook nog een stevige rookster. In de afgelopen jaren heb ik net als velen verschillende pogingen gedaan om af te vallen, maar het was altijd jojoën. Ik ging naar de sportschool, maar alleen een beetje sporten zonder je eetpatroon aan te passen, ging mij ook niet helpen.
Midden vorig jaar was ik er helemaal klaar mee en ik wilde die overtollige kilo’s kwijt. Ik had in het verleden al van het Benfit programma gehoord en het toeval deed zich voor dat men bij 12b-fitt in oktober met de afvalrace begon. Uiteraard heb ik me daarvoor ingeschreven en het lukte me om in 12 weken 8 kilo af te vallen.
Nu was het plan om meteen in het nieuwe jaar door te pakken en dan de overige kilo’s via het Benfit programma kwijt te raken en daarna aan stabiliteit te werken. Helaas ging dat plannetje niet door, de lockdown en gebrek aan discipline mijnerzijds gooide roet in het eten en de kilo’s die ik kwijt was geraakt zaten er binnen No-time aan. Ik baalde van mezelf, want dit was weer een nutteloze poging geweest. Maar doordat ik even “in de keuken” had kunnen kijken, ging ik me beseffen dat ik moest gaan leren om het Benfit programma als een onderdeel van mijn leven te gaan maken. Op een zodanig manier dat je nog steeds af en toe dat chocolaatje, chipje, pizza, kaasje, wijntje, BBQ etc. kan pakken, maar dat je dat op de een of andere manier dan weer kunt compenseren zodat de kilo’s er niet weer op nieuw aanvliegen, maar ook dat ik niet altijd aparte potjes voor mezelf moest gaan staan te koken, want dan houd ik dit niet vol.
Zodra 12b-fitt weer open mocht, heb ik me ingeschreven voor het Benfit programma. Je krijgt o.a. een app met iedere week voor de hele week een voedingslijst, waarin je ook nog keuze opties hebt en je gaat 6 keer per dag eten! Dat was in het begin nogal een dingetje hoor, nu mis ik het zelfs als ik minder dan 4 keer op een dag eet. Daarnaast ging ik ook verschillende keren in de week naar een groepsles of deed ik een paar keer het e-Gymrondje. Het wekelijks wegen was toch iedere week weer spannend, maar ik ging gestaagd naar beneden en ben in 6 maanden 21 kilo afgevallen en ik weet nu hoe ik ervoor kan zorgen dat ik niet meer te veel kilo’s ga aankomen. Dit hele traject heb ik niet zonder steun van thuis en de hulp van de coaches van 12b-fitt kunnen doen, ze zijn meer dan bereid je te helpen! Heb je vragen of hulp nodig, dan kun je altijd bij een van hen terecht. Tijn, Dennis, Zuber, Sem, Eelke en Mark dank jullie voor al jullie hulp, adviezen en steun!  Ik hoop dat jullie nog vele mensen net zo blij kunnen maken als ik nu ben!!

Groetjes Mariëlle

 

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum