Fysiotherapie

1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum werkt samen met fysiotherapeut Frank van Hulst. Bij Frank kan je terecht voor alle, aan het bewegingsapparaat gerelateerde klachten of blessures, zodat je binnen jouw mogelijkheden kan blijven werken aan jouw gezondheid. Omdat je als lid van 1.2.b-fitt al gebruik maakt van de trainingsfaciliteiten, ben je bekend met de apparatuur en kun je snel en doelgericht werken aan jouw herstel. Vul je gegvens in om een afspraak in te plannen.
Heb je liever direct contact?

Bel ons: 0485-314551

Frank is bij 1.2.fitt aanwezig op maandag van 11:00 tot 14:00 uur en op woendag van 17:00 tot 19:00 uur voor het verwerken van afspraken. Uiteraard mag je Frank ook aanspreken wanneer je hem ziet bij 1.2.b-fitt. Een gesprek kan altijd worden aangegaan  voor advies, fysiotherapie of een aanpassing voor je fitheidsprogramma.

Buiten deze tijden is het mogelijk om een afspraak te maken bij 1.2.b-fitt of in de praktijk op de Burgemeester van de Mortelstraat. Laat je gegevens achter via onderstaande button en Frank neemt z.s.m. contact met je op.

Praktijk Frank van Hulst
Burgemeester van de Mortelstraat 1a
5431 CK Cuijk

 

 

 

Afspraak maken

Vul je naam in
Vul je telefoonnummer in
Vul je e-mailadres in
Vul een korte omschrijving in
Vul je geboortedatum in

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum