BenFit Lifestyleprogramma

Eet-Beweeg-Relax

Je hebt wekelijks een coachgesprek en je krijgt voedingslijsten mee die specifiek voor jou worden samengesteld. Het BenFit-voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen, eventuele allergiën of bepaalde overtuigingen en het hele gezin kan met jou mee-eten. 
Wat je misschien nog wel het meest zal verbazen, zijn de hoeveelheden die je mag eten! Je zult merken dat je absoluut geen honger hoeft te lijden om op gewicht te komen én te blijven.

Bij een gezonde leefstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit adviseren wij je om 2 tot 3 keer per week te sporten. Als perfecte aanvulling op het Lifestyleprogramma biedt 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum speciale trainingsprogramma's op de eGym-cirkel, gericht op verbetering van de gezondheid zoals Metabolic-Fit en vetverbranding, waardoor je veilig en verantwoord traint met relatief weinig gewicht, een lange belastingstijd en veel herhalingen. Je conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Er wordt ook aandacht besteed aan je dagelijkse beweegpatroon. Elke week met je dat je fitter wordt en meer energie krijgt. Beweging wordt een onderdeel van jouw nieuwe leven dat je niet meer wilt missen!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Ontspanning en minder prikkels geven vaak het meeste resultaat omdat we stress daardoor minder kans geven om ons lichaam te verstoren. Momenten inplannen voor ontspanning hoort erbij. Je gaat bewust tijd maken voor dingen die je leuk vindt. In de drukte van alledag zal innerlijke rust je helpen om in balans te komen. 

BenFit werkboek en app

Het programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en ontspannen. Als er namelijk niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je naderhand weer gewoon op de oude manier doorgaat. Voordat je het in de gaten hebt, ben je weer terug bij af. Het Eet-Beweeg-Relax programma leidt je naar een leefstijlverandering, een langetermijnoplossing. 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum laat je begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen, te blijven en in balans te zijn. Het BenFit-werkboek en de BenFit-app zullen je daarbij helpen. Dit programma verandert je kijk op jouw manier van leven voorgoed. 

Informatie aanvragen

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum