Ons team

Maak hier kennis met het team van 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum.

Alper

Hallo mijn naam is Alper. Momenteel volg ik de opleiding sport en bewegen. Tijdens mijn stage van ongeveer 6 maanden, heb ik 1.2.b-fitt en haar leden leren kennen. Inmiddels mag ik deelnemen aan het gezellige team van 1.2.b-fitt en vind ik het leuk om samen met de sporters hun doelen te behalen. Wanneer je mij tegenkomt vind ik het leuk om samen in gesprek te gaan en uiteraard zijn jouw vragen op sportgebied altijd welkom!

Een sportieve groet, Alper!

Dennis

Mijn naam is Dennis van Raaij. In 2009 ben ik begonnen met het geven van mijn eerste groepsles: BodyBalance. Van 2009 t/m 2014 heb ik met veel enthousiasme en plezier gewerkt bij 1.2.b-fitt. Per 1 september 2018 ben ik, met nog meer werkervaring op het gebied van sport, terug op deze vertrouwde werkplek. Tevens ben ik in september 2018 gestart met een driejarige docentenopleiding Hatha Yoga. Naast mijn werkzaamheden als fitnessinstructeur, geef ik de groepslessen Totalfit en de BodyBalance. Voor mij betekent sporten niet alleen fysieke inspanning, maar vooral je lichaam fysiek en mentaal in balans brengen en deze balans behouden.  

Een sportieve groet, Dennis

Eelke

Hallo, mijn naam is Eelke Peters. Ik ben begonnen in 2013 als stagiaire bij 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum .Vanaf 2014 was ik werkzaam in de fitness/receptie. In 2015 ben ik afgestudeerd als Bewegingsagoog niveau 4 en in de loop der jaren heb ik mijn diploma's behaald voor gewichtconsulente, fitnesscoördinator en fitnessmanager. Met mijn achtergrond kan ik zowel de sporters als het team adviseren en begeleiden bij 1.2.b-fitt. Momenteel geef ik met veel plezier de Sh’bam.

Tot snel bij 1.2.b-fitt, Eelke

Frank

Mijn naam is Frank van Hulst. Ik ben (sport)fysiotherapeut in een eenmanspraktijk. Sinds januari 2023 werk ik als fysiotherapeut een aantal uren samen met 1.2.b-fitt. Ik hou van sport, cultuur en muziek. Sportief gezien zoek ik regelmatig naar een avontuur of uitdaging, dat geeft me een enorm gevoel van vrijheid en zo wil ik ook andere sporters motiveren om plezier te krijgen in bewegen. Als fysiotherapeut ben ik geïnteresseerd naar het verhaal achter de klacht, zodat ik de juiste adviezen en/of behandeling kan geven. Ik hoop je graag te mogen ontmoeten bij 1.2.b-fitt!
Groet, Frank

Jasper

Hallo, mijn naam is Jasper Vink. Trainer bij 1.2.b-fitt en spits van voetbalvereniging JvCCuijk. Tijdens mijn CIOS-opleiding ben ik begonnen als stagiaire bij 1.2.b-fitt en hier heb ik mij ontwikkeld tot fitnessinstructeur. Ik ben actief in zowel de vrije fitness als de groepslessen. Hier help ik mensen graag om hun doelstelling te behalen. Inmiddels ben ik studerende voor fysiotherapie. Mocht je mij tegenkomen dan sta ik graag voor jou klaar. 

Groet, Jasper

Lianne

Mijn naam is Lianne van Raaij en ik heb in 1989 mijn CIOS-diploma behaald. Sindsdien geef ik verschillende groepslessen. Vanaf 2022 ben ik werkzaam bij 1.2.b-fitt en verzorg ik de lessen Seniorenfit en Bodybalance. Ik zou het leuk vinden om jou het plezier en het fitte gevoel te laten ervaren in een groepsles die bij je past. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Tot ziens in ons gezellige sportcentrum.

Linda

Mijn naam is Linda Theunissen en ik woon met mijn gezin in Milsbeek. Ik geef sinds 2019 les bij 1.2.b-fitt. Vanaf 2007, toen ik nog fulltime in de fitnesswereld werkte, heb ik veel (verschillende) lessen gegeven en mensen opgeleid om les te mogen geven. Inmiddels werk ik op kantoor maar mijn liefde voor het lesgeven is altijd gebleven. Ik zie je dan ook heel graag bij Sh'Bam op dinsdagavond zodat we er samen een feestje van kunnen maken! 

Loes

Ik ben Loes Pas en sinds 2009 werkzaam als facilitair medewerkster bij 1.2.b-fitt. Zelf werk ik iedere ochtend voordat het sportcentrum open gaat zodat alles weer schoon en netjes is. Gelukkig heb ik een fijn team om me heen welke ook hun dagelijkse taken hierin verrichten. Ik ben 2 á 3 keer in de week bij één van de groepslessen te vinden, namelijk; de Bodyvive en Sh'bam. Verder vind ik het ook leuk en gezellig om iedere dag weer mensen te zien die hier komen om aan hun conditie en lichaam te werken.

Groetjes, Loes

Margriet

Hallo, ik ben Margriet Grutters. In 1996 ben ik begonnen met lesgeven in een fitness-centrum en sinds 2008 werk ik bij 1.2.b-fitt. Ik verzorg de lessen Bodypump en Totalfit. Mijn missie is om van elke les een feestje te maken waarin we ook nog eens hard gewerkt hebben. Kom eens langs en doe mee!

Een vriendelijke groet, Margiet

Marie-Louise

Ik ben Marie-Louise van Zuijlen en geef vanaf het eerste uur spinningles bij 1.2.b-fitt. Op fietsen met een ‘vliegwiel’ wordt er (meestal) op de maat van de muziek een workout gegeven. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd binnen de spinning. De ultra moderne fietsen in de nieuwe zaal kunnen, door middel van een app, verbonden worden aan jouw mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau aan kracht, vermogen en conditie kan werken. Het blijft voor mij een uitdaging om klanten te motiveren zodat ze keer op keer wat verder komen. Na ongeveer drie kwartier komt iedereen, zonder uitzondering, voldaan van de fiets af. Geen wonder dat ik na al die jaren nog steeds graag les geef en zoveel plezier beleef aan deze sport!

Een sportieve groet, Marie-Louise

 

Mark

Mijn naam is Mark Scheffler, Personal Trainer en groepslesinstructeur Spinning. Met mijn ervaring als voormalig turner en voetbalkeeper weet ik hoe het is om doelgericht, bewust en gedisciplineerd te trainen. In de fitnesswereld ben ik inmiddels meer dan 15 jaar actief en heb ik mede dankzij mijn kennis en ervaring al vele sporters naar een hoger level gebracht. Afgelopen tijd heb ik mijn aandacht gericht op de kwaliteit van fitnessbegeleiding en heb ik mijn diploma behaald tot Fitnesstrainer B. Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas en Bewegingsdeskundige Diabetes Mellites waardoor 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum zich heeft doorontwikkeld tot een van de 120 NL-Actief preventiecentra van Nederland. 
Wil je een gezondere leefstijl aannemen, jouw PR verbeteren tijdens de triathlon of jouw vetpercentage met 15% omlaag brengen? Samen met jou ga ik graag op zoek naar nieuwe uitdagingen! Stap jij ook in de lift naar een hoger level? Maak dan snel een afspraak in de fitness of kom naar een van mijn leuke groepslessen toe!

Een sportieve en motiverende groet, Mark

Marloes

Hoi, mijn naam is Marloes Kromhout. Sinds eind 2017 ben ik instructrice bij 1.2.b-fitt. Ik ben destijds begonnen met het geven van Bodypump-lessen. Momenteel geef ik met veel plezier, gedrevenheid en enthousiasme de lessen Bodypump, Bodybalance en Bodyvive. Ik wil mensen graag enthousiast maken om lekker te komen sporten en het beste uit zichzelf te halen. Ieder op zijn/haar eigen niveau, maar wel met een stukje uitdaging!

Groetjes, Marloes

Monique

Even voorstellen. Ik ben Monique Berns. Samen met William ben ik op 5 februari 2007 een nieuw avontuur begonnen genaamd 1.2.b-fitt. Vanaf het begin hebben we een fijn team om ons heen met ieder zijn of haar kwaliteiten. Mij zul je vooral achter de balie zien. Achter de schermen zorg ik ervoor dat de organisatie 1.2.b-fitt goed loopt en verricht ik administratieve werkzaamheden. Door het aanbieden van sport en ontspanning in een fijne sfeer hoop ik dat ieder met zijn of haar doel zich bij ons thuis voelt.

Welkom bij 1.2.b-fitt! Groetjes, Monique

Nick

Hoi, mijn naam is Nick Berndes. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig met het verkopen van auto's. Buiten de autobranche heb ik altijd interesse gehad in sport. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wielrennen, hardlopen, Bodypumpen en lekker eten! Mijn doel is om sporters enthousiast te maken voor de Bodypump. Het is leuk om te zien hoe ze iedere les fanatieker worden en steeds met iets meer gewicht gaan trainen! Graag nodig ik iedereen uit om eens een les Bodypump of Grit te komen proberen. Je weet niet wat je meemaakt.

Tot snel, Nick 

Patrick

Mijn naam is Patrick Nas en ik ben vanaf maart 2022 werkzaam bij 1.2.b-fitt waar ik spinningles geef.
Buiten het les geven fiets ik zelf graag met de wielrenner op de weg of op de baan. Ook zou je mij weleens tegen kunnen komen bij de fitness of bij een bodypump les.
Voor mij is het de uitdaging om buiten het plezier, iedereen in de les met een voldaan gevoel de spinningles te laten verlaten.

Tot snel in de spinningles!

Met sportieve groet,
Patrick

Tygo

Hallo mijn naam is Tygo Peters. In 2020 heb ik een half jaar stage gelopen bij 1.2.b-fitt en inmiddels heb ik mijn opleiding sport en bewegen afgerond. Vervolgens heb ik 18 weken een millitaire opleiding gevolgd bij Defensie in Oirschot waarbij ik al snel merkte dat mijn interesse meer bij sport ligt. Ik besloot op zoek te gaan naar een passende baan en kwam al snel uit bij 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum. Vanaf oktober werk ik hier met veel plezier op de dinsdag, woensdag en donderdag. Ik vind het dan leuk om te zien dat mensen progressie boeken met behulp van mijn begeleiding en advies. Zelf sport ik natuurlijk ook graag, waarbij ik fitness en voetbal. Ik ontmoet je graag in ons sportcentrum! 

Groetjes,Tygo

William

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is William Berns, eigenaar van 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum. Vanaf mijn 11e jaar zit ik al op de racefiets en tot mijn 35ste jaar heb ik op elite-niveau wedstrijden gereden. Hierna ben ik spinninglessen gaan geven, 6 tot 8 uur per week. Doordat het sportwereldje mij aantrok, ben ik op latere leeftijd in de fitnessbranche gaan werken en zo is het idee geboren om samen met Monique een nieuw sportcentrum in Cuijk te beginnen. Door te sporten en regelmatig te bewegen voel je je jonger en vitaler, vandaar dat ik fitness goed in ieders leven vind passen. Ik geef bij 1.2.b-fitt spinning, Personal Training en krachttraining (voor wielrenners), waar ik met het behalen van het certificaat CrossFit Level 1 trainer kan ik lesgeven volgens de crossfit methode. Naast het runnen van 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum, geeft het mij ook voldoening om mensen te helpen hun sportdoelen te verwezenlijken. Bij ons kun je trainen in een huiselijke sfeer!

Tot kijk bij 1.2.b-fitt, William

Yannick

Mijn naam is Yannick Willems. In 2017 ben ik begonnen als stagiair bij 1.2.b-fitt en had ik het meteen erg naar mijn zin. Het 1.2.b-fitt-team is een collegiaal en gezellig team en het sportend publiek is erg leuk om te begeleiden. In 2023 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mocht je een blessure hebben dan help ik je graag. 

Ik zie je graag bij 1.2.b-fitt, Yannick

BIG-nummer: 39933423704

Zuber

Mijn naam is Zuber Aden. In 2014 ben ik begonnen als stagiaire en inmiddels ben ik een van de vaste krachten van 1.2.b-fitt. Ik werk op meerdere momenten in de fitnesszaal en verricht ook baliewerkzaamheden. Het is mooi om te zien hoe mensen hun leefstijl veranderen en het beste uit zichzelf weten te halen. Mijn plezier en enthousiasme in de begeleiding draag ik graag over aan de sporters in de ontmoetingsruimte en in de fitnesszaal. 

Groetjes, Zuber

 

X-fittt leefstijlcoach Lee-Roy

Mijn naam is Lee-Roy, Ik ben 26 jaar oud en kom uit Den Bosch. Ik ben binnen 1.2.b-fitt werkzaam als leefstijlcoach en zal bezig zijn met het X-Fittt GLI traject. Ik ben begonnen met de opleiding sport en bewegen en heb vervolgens sportkunde gestudeerd. In mijn vrije tijd doe ik graag aan Fitness, padel en voetbal. Het is mijn doel om mensen zo goed mogelijk te begeleidingen met het behalen van hun doel. Heb je vragen of ben je benieuwd naar het leefstijl traject dan mag je altijd langskomen om een vraag te stellen. 

Groetjes, Lee-Roy

X-fittt leefstijlcoach Rik

Mijn naam is Rik en ik ben 24 jaar oud. Ik ben binnen 1.2.b-fitt werkzaam als leefstijlcoach. Ik zal voornamelijk bezig zijn met de Afvalrace/X-Fittt GLI traject. Ik ben zelf al een aantal jaar bezig met fitnessen en voetbal ik al sinds mijn 6e bij SC Woezik. Ik heb de opleiding CIOS afgerond en hoop in de zomer van 2023 mijn Sportkunde diploma te mogen ontvangen. Verder heb ik vorig jaar mijn Fitnesstrainer A & B en Voedings- & Beweegcoach diploma behaald. Ik kijk er dus naar uit om samen jouw doelstellingen op het gebied van leefstijl te behalen! Mocht je leefstijl gerelateerde vragen hebben of wil je metingen afnemen, plan dan vrijblijvend een gezondheidscheck in en dan kijken we samen naar jouw leefstijl.

Groetjes, Rik

X-fittt leefstijlcoach Sam

Mijn naam is Sam ik ben 22 jaar oud en werk binnen 1.2.b-fitt als leefstijlcoach. Ik heb het altijd leuk gevonden om dingen te leren over het menslijk lichaam. Daarnaast help ik graag mensen bij het behalen van hun doelen. Dit is de reden dat ik tijdens mijn opleiding Sportkunde ervoor heb gekozen om mezelf te ontwikkelen tot leefstijlcoach. Mocht je vragen hebben m.b.t. het halen van jouw doelen? Plan dan vrijblijvend een gezondheidscheck bij mij in.

Groetjes, Sam

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum