Ons team

Maak hier kennis met het team van 1.2.b-fitt

Albert

Ik ben Albert Straatman en sinds de start van 1.2.b-fitt verzorg ik de spinninglessen op maandag- en woensdagavond. Spinning is mijn passie!
Ook kan ik enorm genieten van de vele kilometers op mijn racefiets of mountainbike. De kick die het mij geeft, wil ik graag met eenieder delen.

Tot ziens op de spinningfiets, Albert

Eelke

Hallo, mijn naam is Eelke Peters. Ik ben begonnen in 2013 als stagiaire bij Sport- en Gezondheidscentrum 1.2.b-fitt. Vanaf 2014 was ik werkzaam in de fitness/receptie. In 2015 ben ik afgestudeerd als Bewegingsagoog niveau 4 en in de loop der jaren heb ik mijn diploma's behaald voor gewichtconsulente, fitnesscoördinator en fitnessmanager. Met mijn achtergrond kan ik zowel de sporters als het team adviseren en begeleiden bij 1.2.b-fitt. Momenteel geef ik met veel plezier Personal-training, Sh’bam, Bodyvive, Barre en de lessen G-fitness.

Tot snel bij 1.2.b-fitt, Eelke

Loes

Ik ben Loes Pas en sinds 2009 werkzaam als facilitair medewerkster bij 1.2.b-fitt. Zelf werk ik iedere ochtend voordat het sportcentrum open gaat zodat alles weer schoon en netjes is. Gelukkig heb ik een fijn team om me heen welke ook hun dagelijkse taken hierin verrichten. Ik ben 2 á 3 keer in de week bij één van de groepslessen te vinden, namelijk; de Bodyvive en Sh'bam. Verder vind ik het ook leuk en gezellig om iedere dag weer mensen te zien die hier komen om aan hun conditie en lichaam te werken.

Groetjes, Loes

Margriet

Hallo, ik ben Margriet Grutters. In 1996 ben ik begonnen met lesgeven in een fitness-centrum en sinds 2008 werk ik bij 1.2.b-fitt. Ik verzorg de lessen Bodypump en Totalfit. Mijn missie is om van elke les een feestje te maken waarin we ook nog eens hard gewerkt hebben. Kom eens langs en doe mee!

Een vriendelijke groet, Margiet

Marie-Louise

Ik ben Marie-Louise van Zuijlen en geef vanaf het eerste uur spinningles bij 1.2.b-fitt. Op fietsen met een ‘vliegwiel’ wordt er (meestal) op de maat van de muziek een workout gegeven. Er is in de afgelopen jaren veel veranderd binnen de spinning. De ultra moderne fietsen in de nieuwe zaal kunnen, door middel van een app, verbonden worden aan jouw mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau aan kracht, vermogen en conditie kan werken. Het blijft voor mij een uitdaging om klanten te motiveren zodat ze keer op keer wat verder komen. Na ongeveer drie kwartier komt iedereen, zonder uitzondering, voldaan van de fiets af. Geen wonder dat ik na al die jaren nog steeds graag les geef en zoveel plezier beleef aan deze sport!

Een sportieve groet, Marie-Louise

 

Mark

Mijn naam is Mark Scheffler, Personal Trainer en groepslesinstructeur van de lessen; Crossfitness, Spinning, Bodyvive en G-fitness. Met mijn ervaring als voormalig turner en voetbalkeeper weet ik hoe het is om doelgericht, bewust en gedisciplineerd te trainen. In de fitnesswereld ben ik inmiddels meer dan 15 jaar actief en heb ik mede dankzij mijn kennis en ervaring al vele sporters naar een hoger level gebracht. Afgelopen tijd heb ik mijn aandacht gericht op de kwaliteit van fitnessbegeleiding en heb ik mijn diploma behaald tot Fitnesstrainer B. Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas en Bewegingsdeskundige Diabetes Mellites waardoor 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum zich heeft doorontwikkeld tot een van de 120 NL-Actief preventiecentra van Nederland. 
Wil je een gezondere leefstijl aannemen, jouw PR verbeteren tijdens de triathlon of jouw vetpercentage met 15% omlaag brengen? Samen met jou ga ik graag op zoek naar nieuwe uitdagingen! Stap jij ook in de lift naar een hoger level? Maak dan snel een afspraak in de fitness of kom naar een van mijn leuke groepslessen toe!

Een sportieve en motiverende groet, Mark

Monique

Even voorstellen. Ik ben Monique Berns.  Samen met William ben ik op 5 februari 2007 een nieuw avontuur begonnen genaamd 1.2.b-fitt. Vanaf het begin hebben we een fijn team om ons heen met ieder zijn of haar kwaliteiten. Mij zul je vooral achter de balie zien. Achter de schermen zorg ik ervoor dat de organisatie 1.2.b-fitt goed loopt en verricht ik administratieve werkzaamheden. Door het aanbieden van sport en ontspanning in een fijne sfeer hoop ik dat ieder met zijn of haar doel zich bij ons thuis voelt.

Welkom bij 1.2.b-fitt! Groetjes, Monique

Sjaak

Ik ben Sjaak de Jong (1948). Ik werk sinds november 2007 met veel plezier bij 1.2.b-fitt. Ik geef 1x per week spinningles aan een leuke groep trouwe deelne(e)m(st)ers op de zaterdagmorgen. Daarnaast ondersteun ik 1.2.b-fitt op diverse terreinen, zoals meedenken over het te voeren beleid, contracten, krantenartikelen. Wat mij bij 1.2.b-fitt het meeste aantrekt, is de bijzonder leuke sfeer tussen de collega’s onderling en de persoonlijke benadering van de sporters.

Tot ziens op de spinningfiets of tijdens een gezellig koffiemoment, Sjaak

William

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is William Berns, eigenaar van 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum. Vanaf mijn 11e jaar zit ik al op de racefiets en tot mijn 35ste jaar heb ik op elite-niveau wedstrijden gereden. Hierna ben ik spinninglessen gaan geven, 6 tot 8 uur per week. Doordat het sportwereldje mij aantrok, ben ik op latere leeftijd in de fitnessbranche gaan werken en zo is het idee geboren om samen met Monique een nieuw sportcentrum in Cuijk te beginnen. Door te sporten en regelmatig te bewegen voel je je jonger en vitaler, vandaar dat ik fitness goed in ieders leven vind passen. Ik geef bij 1.2.b-fitt spinning,Personal Training en krachttraining (voor wielrenners), waar ik met het behalen van het certificaat CrossFit Level 1 trainer kan ik lesgeven volgens de crossfit methode. Naast het runnen van 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum, geeft het mij ook voldoening om mensen te helpen hun sportdoelen te verwezenlijken. Bij ons kun je trainen in een huiselijke sfeer!

Tot kijk bij 1.2.b-fitt, William

Zuber

Mijn naam is Zuber Aden. In 2014 ben ik begonnen als stagiaire en inmiddels ben ik een van de vaste krachten van 1.2.b-fitt. Ik werk op meerdere momenten in de fitnesszaal en verricht ook baliewerkzaamheden. Ik vind het mooi om te zien hoe mensen hun leefstijl veranderen en het beste uit zichzelf weten te halen. Sinds 2018 geef ik met plezier de lessen Les Mills Barre en Bodyvive. Mijn plezier wil ik zoveel mogelijk overbrengen aan de mensen in de ontmoetingsruimte, fitnesszaal of in de les. 

Groetjes, Zuber

 

Nick

Hoi, mijn naam is Nick Berndes. In mijn dagelijkse leven ben ik bezig met het verkopen van auto's. Buiten de autobranche heb ik altijd interesse gehad in sport. In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wielrennen, hardlopen, Bodypumpen en lekker eten!  Mijn doel is om sporters enthousiast te maken voor de Bodypump. Het is leuk om te zien hoe ze iedere les fanatieker worden en steeds met iets meer gewicht gaan trainen! Graag nodig ik iedereen uit om eens een les Bodypump of Grit te komen proberen. Je weet niet wat je meemaakt.

Tot snel, Nick 

Marloes

Hoi, mijn naam is Marloes Kromhout. Sinds eind 2017 ben ik instructrice bij 1.2.b-fitt. Ik ben destijds begonnen met het geven van Bodypump-lessen. Momenteel geef ik met veel plezier, gedrevenheid en enthousiasme de lessen Bodypump, Bodybalance en Bodyvive. Ik wil mensen graag enthousiast maken om lekker te komen sporten en het beste uit zichzelf te halen. Ieder op zijn/haar eigen niveau, maar wel met een stukje uitdaging!

Groetjes, Marloes

Dennis

Mijn naam is Dennis van Raaij. In 2009 ben ik begonnen met het geven van mijn eerste groepsles: BodyBalance. Van 2009 t/m 2014 heb ik met veel enthousiasme en plezier gewerkt bij 1.2.b-fitt. Per 1 september 2018 ben ik, met nog meer werkervaring op het gebied van sport, terug op deze vertrouwde werkplek. Tevens ben ik in september 2018 gestart met een driejarige docentenopleiding Hatha Yoga. Naast mijn werkzaamheden als fitnessinstructeur, geef ik de groepslessen Totalfit, BodyBalance en Spinning (HIIT). Dit laatste sluit perfect aan bij mijn favoriete buitenactiviteit mountainbiken. Voor mij betekent sporten niet alleen fysieke inspanning, maar vooral je lichaam fysiek en mentaal in balans brengen en deze balans behouden.  

Een sportieve groet, Dennis

Patrick

Hoi, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Patrick Daverveld. Ik heb een eigen praktijk als sportzorgmasseur en tevens ben ik werkzaam als soigneur voor een professioneel wielerteam: Team DSM. Als sport doe ik trailrun, ATB, wielrennen en lange wandelingen en hardlopen met onze twee honden. En Bootcampen natuurlijk!!! Ik verzorg de Bootcamptraining op woensdagavond waar ik jullie graag een keer zie!

Tot dan, Patrick

Jasper

Hallo, mijn naam is Jasper Vink. Trainer bij 1.2.b-fitt en spits van voetbalvereniging JvCCuijk. Tijdens mijn CIOS-opleiding ben ik begonnen als stagiaire bij 1.2.b-fitt en hier heb ik mij ontwikkeld tot fitnessinstructeur. Ik ben actief in zowel de vrije fitness als de groepslessen. Hier help ik mensen graag om hun doelstelling te behalen. Mijn komende doelstelling is het verbreden van mijn kennis tot Fitnesstrainer B. Mocht je mij tegenkomen dan sta ik graag voor jou klaar. 

Groet, Jasper

Yannick

Mijn naam is Yannick Willems. In 2017 ben ik begonnen als stagiair bij 1.2.b-fitt en had ik het meteen erg naar mijn zin. Het 1.2.b-fitt-team is een collegiaal en gezellig team en het sportend publiek is erg leuk om te begeleiden. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de fitness en inmiddels ben ik studerende voor fysiotherapie. In de fitness help ik je graag om jouw doel te bereiken en als je vragen hebt, dan sta ik graag voor je klaar! Het leukste vind ik wanneer sporters, door het volgen van mijn oefeningen en begeleiding, sterker en fitter worden.

Ik zie je graag bij 1.2.b-fitt, Yannick

Tijn

Hallo mijn naam is Tijn Berns. Ik heb in 2018 de cursus Fitnesstrainer A behaald en ben in hetzelfde jaar bij 1.2.b-fitt begonnen. Ik ben voornamelijk werkzaam in de fitness, hier sta ik voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen met je oefeningen zodat je je doelen kunt behalen. Mocht je mij tegen komen, spreek mij gerust een keer aan!

Graag zie ik je bij je bij 1.2.b-fitt, Tijn

Sem

Hoi, mijn naam is Sem Peters. Ik werk vanaf mei 2019, met plezier, bij 1.2.b-fitt. Hiervoor was ik er al een tijdje aan het sporten. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond en ben nu bezig met de opleiding voeding en dietetiek. Voor de rest is zowel sporten als voeding een grote hobby van mij. Ik vind het super leuk om mensen te helpen en zeker als ze daardoor beter in hun vel gaan zitten.

Groetjes, Sem

Tygo

 

Hallo mijn naam is Tygo Peters. 

In 2019 heb ik een half jaar stage gelopen bij 1.2.b-fitt, inmiddels heb ik mijn opleiding sport en bewegen afgerond.

Daarna heb 18 weken een millitaire opleiding gevolgd bij Defensie in Oirschot.  Ik merkte al snel dat mijn intresse meer op het sport gebied ligt en besloot op zoek te gaan naar een passende baan.

Per 01-10-2021 ben ik werkzaam bij 12bfitt. Dit doe ik 24 uur in de week op de dinsdag, woensdag en donderdag.

Daarnaast sport ik zelf graag, ik doe aan fitness en voetbal. Wat ik het leukst vind aan mijn werk is wanneer mensen progressie maken door mijn hulp. 

Ik ontmoet je graag in ons sportcentrum! 

Groetjes Tygo

 

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum