Crossfitness

CROSSFITNESS is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm, ongeacht leeftijd of startniveau. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier aangeboden. Iedere training is anders, waardoor je steeds opnieuw wordt uitgedaagd en je nooit dezelfde training uitvoert. Bij CROSSFITNESS train je fundamentele bewegingen waar het menselijk lichaam voor gemaakt is zoals rennen, springen, duwen, gooien, klimmen, tillen en trekken.

HOE ZIET EEN LES CROSSFITNESS ERUIT?

 

Een CROSSFITNESS training is opgebouwd uit een warming-up, een kracht- en techniekgedeelte en een WOD. WOD staat voor Work-out Of the Day. De resultaten van deze WOD worden op een whiteboard bijgehouden door de trainers om een extra sport- /competitie-element aan de training toe te voegen. Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van halterstangen, kettlebells, medicijnballen, touwen en pull-up bars. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint, maar omdat er veel technische elementen terugkomen tijdens CROSSFITNESS is het raadzaam om de fundamentele oefeningen aan te leren met een Personal Trainer. Laat de instructeur altijd weten wanneer je nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan CROSSFITNESS of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. 

BENODIGDHEDEN

Draag prettig zittende sportkleding en neem een handdoek en een drinkfles mee. Een oranje eGym-bandje geeft aan dat je de techniek voldoende beheerst om deel te nemen aan de trainingen, wij vragen je dan ook om deze mee te nemen naar de les. 

CROSSFITNESS

  • Verbetert je kracht en lichaamsbouw
  • Maakt je atletisch
  • Verbert je conditie en coördinatie
  • Versterkt je rompstabiliteit
  • Maakt je fitter

Crossfitness sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Crossfitness? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum