Dance

LES MILLS DANCE is een high-energy workout die de manier waarop je beweegt en zweet opnieuw uitvindt! 45 minuten, 10 standalone tracks, geïnspireerd door wereldwijde dansgenres en ontwikkeld door dansers.
Elke les bevat innovatieve dansbewegingen die samensmelten met de muziek, geïnspireerd op veel verschillende dansgenres.
LES MILLS DANCE is eenvoudig onder de knie te krijgen en geschikt voor iedereen die van dansen houdt, hun dans skills willen verbeteren en tegelijkertijd fit willen worden.

HOE ZIET EEN LES DANCE ERUIT?

 

Een typische DANCE les duurt 45 minuten en bestaat uit 10 verschillende muzieknummers. Bij 1.2.b-fitt verzorgt Linda op enthousiaste wijze deze training, waarbij ieder nummer een eigen choreografie heeft en als een aparte dans die op zichzelf staat gezien kan worden. Laat de instructeur of instructrice altijd weten wanneer je nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan DANCE of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de coaching en je de juiste opties adviseren.
DANCE bestaat uit verschillende danscombinaties die uiteraard worden uitgevoerd op de meest trendy muziek, met zowel nieuwe nummers als Golden Oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dancemoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.
Je gaat er helemaal in op, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretchoefeningen.

BENODIGDHEDEN

Draag losse comfortabele (sport)kleding waar je lekker in kunt bewegen en het is verstandig om schoenen te dragen waarmee je soepel kunt twisten en draaien.
neem je ook een handdoek en een drinkfles mee.

FUN & FIT

  • Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger en leuker is dan DANCE .De instructeur of instructrice leert je de basischoreografie en coacht je door elke nieuwe beweging of danspas en jij brengt er zelf zoveel uitdaging en styling in als je wilt.
  • DANCE is geschikt voor iedereen en we beloven je dat wanneer je regelmatig een DANCE les volgt, je nog fitter voelt.

DANCE 

  • Brengt je in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn.
  • Verbetert je coördinatie en je leert geweldige, nieuwe dance moves.
  • Geeft je conditie een boost door de intervaltraining
  • Brengt je in hogere sferen! Je gaat er helemaal in op.

Dance sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Dance? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum