Buikspiertraining

Tijdens de BUIKSPIERTRAINING bij 1.2.b-fitt, werk je 15 minuten lang specifiek aan je buikspieren onder begeleiding van een van onze fitnessinstructeurs of instructrices. Iedere buikspieroefening moet je een bepaalde tijd of een aantal herhalingen uitvoeren. De oefeningen zijn zeer gevarieerd en voor iedereen toegankelijk.

Veel mensen gebruiken hun buikspieren in het dagelijks leven eigenlijk te weinig. Daardoor belasten ze hun rugspieren teveel en vaak op een verkeerde manier. Sterkere buikspieren zorgen voor een betere lichaamshouding waardoor onderrugklachten kunnen worden voorkomen. De BUIKSPIERTRAINING helpt je om je buikspieren sterker te maken, zodat je extra gemak ervaart in het dagelijks leven.

Hoe ziet een les buikspiertraining eruit?

Laat de instructeur of instructrice altijd weten wanneer je nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan een BUIKSPIERTRAINING bij 1.2.b-fitt of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de coaching en je adviseren met de juiste opties. 

BEnodigdheden

1.2.b-fitt zorgt voor een matje en eventueel extra trainingsmateriaal. Draag prettig zittende sportkleding en neem een handdoek en een drinkfles mee.

BUIKSPIERTRAINING

  • Zorgt voor een betere lichaamshouding
  • Voorkomt onderrugklachten

Buikspiertraining sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Buikspiertraining? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum