NIEUWS 12-07-2023: Verbouwing fitnessruimte

Eind vorig jaar hebben we aangegeven dat de fitnessruimte opnieuw zal worden ingericht. Er zijn al wat kleine werkzaamheden uitgevoerd, maar de grootste verandering zal komende week plaatsvinden. Een groot deel van de kracht- en cardio-apparatuur zal worden vervangen waarmee de fitnessruimte een nieuwe uitstraling zal krijgen.
Tijdens de verbouwing, op dinsdag 18 en woensdag 19 juli, zullen wij de fitnessruimte gedeeltelijk toegankelijk houden maar zal je ongetwijfeld enige hinder ondervinden. Slechts enkele apparaten blijven gedurende de verbouwing beschikbaar; alle eGym-trainingsapparaten; 3 Arc-trainers; 3 roeiers; de handroeier; de Absolo; Wristcurl; Dumbells en overige materialen zoals de Bosubal, hoepels, etc.
Naast een klein gedeelte van de fitnessruimte, zullen wij ook zaal 1 en ons buitenterrein beschikbaar stellen als vrije trainingsruimte en ook de groepslessen blijven we aanbieden volgens het huidige lesrooster.

We hopen op je medewerking en begrip en zijn verheugd om je dadelijk weer te mogen ontvangen in een vernieuwde fitnessruimte.

Sportieve groet,

Team 1.2.b-fitt Sport- en gezondheidscentrum

Afbeeldingen bij dit nieuwsitem

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum