Groepslessen

Beste (groepsles)sporter,

Nu al enige tijd, sinds juli, werken wij met een nieuw digitaal systeem voor o.a. het reserveren van de groepslessen. Dankzij jullie medewerking en discipline werkt dit uitstekend. Wij kunnen op deze manier het aanbod van ons groepslessenrooster steeds beter aanpassen naar de vraag, maar bepaalde lessen en tijdstippen zijn populair en daarom al snel volgeboekt. 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum staat mede bekend om haar ruime groepslessenaanbod en dit willen wij natuurlijk graag zo houden.

Omdat we juist in deze coronaperiode nog meer rekening moeten houden met de groepsgrootte en ruimte in de leszalen, zullen wij soms lessen met een instructeur verplaatsen en extra virtuele lessen inzetten op populaire tijdstippen. Wanneer blijkt dat een virtuele les structureel een goede bezetting heeft dan zullen wij uiteraard proberen om die les te laten verzorgen door een van onze enthousiaste instructeurs.

Laten we voorop stellen dat instructeurslessen meer beleving en enthousiasme met zich meebrengen dan de virtuele lessen, maar het is het proberen zeer zeker waard! Iedere les is anders, andere instructeurs en een andere omgeving. Wij zien de virtuele lessen dan ook zeer zeker als een toevoeging op ons “live” lesrooster.

Heb je na het lezen van dit bericht een vraag over ons reserveringssysteem, het lesrooster of een van de virtuele programma’s, dan staan wij graag voor je klaar bij 1.2.b-fitt!

Tot snel in een van onze lessen!

 

Afbeeldingen bij dit nieuwsitem

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum