Wat is eGym

De eGym krachtcirkel stelt sporters in staat om op professioneel niveau te trainen in het fitnesscentrum. De cirkeltraining, bestaande uit acht eGym toestellen, maakt een van de meest moderne, effectieve en tijdbesparende trainingsvormen mogelijk.
Speciaal opgeleide trainers geven je advies als je de toestellen voor het eerst gebruikt. Ze slaan alle toestelinstellingen, zoals je startpositie en bewegingsradius, op een RFID-chip voor jou op. Dankzij deze chip kun je je daarna steeds op het toestel identificeren. Deze wisselt hierdoor automatisch naar de voor jou opgeslagen oefenprogramma's en instellingen. Zo verhoogt de eGym cirkel het trainingscomfort aanzienlijk en vermindert het de kans op letsel als gevolg van verkeerd gebruik van de toestellen.
Op basis van de krachttest die op elk toestel jouw maximale kracht berekent, worden de trainingsgewichten aan jouw persoonlijke trainingsniveau aangepast. Deze test wordt om de zes trainingen herhaald, zodat de trainings continu kan worden aangepast.
Bij standaard gebruik kun je kiezen uit de concentrische en de excentrische trainingsmethoden en zo voor afwisseling zorgen. Bovendien kun je de optimale trainingsfrequentie via het touchdisplay volgen, waardoor je op speelse wijze een optimaal trainingseffect bereikt.
Door je ook voor eGym Premium te registreren, kun je een bijkomend trainingsdoel zoals vetverbranding, spieropbouw, atletiek, body shaping of gezondheidstraining instellen. Deze trainingsdoelen worden gebruikt voor het trainingsgericht sturen van de gewichten en voor een extra periodisering. Daarbij worden ook adaptieve en isokinetische trainingsmethoden geïntegreerd die in de Premium modus ontgrendeld zijn. Deze zorgen voor extra afwisselingsmogelijkheden en een nog accuratere aanpassing van de training op jouw individuele doelstellingen.
Alle trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met het eGym platform en kunnen via de website geraadpleegd en geanalyseerd worden.

 

Maak nu een afspraak voor een rondleiding eGym:

 
 
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

eGym

Klik hier voor meer informatie over de nieuwste eGym krachttoestellen

Lees meer

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Lekker een uurtje buiten sporten doe je met Bootcamp Cuijk bij 1.2.b-fitt.

Lees meer
Meer nieuws
 • Bootcamp

  Heerlijk sporten in de buitenlucht

  Ben jij een buitensporter(ster) en ben je iedere week op zoek naar een uitdaging, dan is Bootcamp Cuijk echt iets voor jou. Lekker een uur sporten in de natuur van Cuijk en omgeving.

  Lees meer
 • Actie studenten

  Studentenabonnement voor €36,90 p.m.

  Een abonnement voor slechts €36,90 incl. groepslessen en e-Gym!

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer resultaat met Personal Training

  Personal Training 1.2.b-fitt biedt je resultaatgerichte en persoonlijke begeleiding. Je kunt hierbij denken aan begeleiding in training, voeding en leefstijl.

  Lees meer
 • Gratis Proefles

  gratis proefles

  Sport een keer mee bij 1.2.b-fitt in Cuijk! Wij nodigen je uit voor een gratis proefles en ervaar zelf het sporten bij 1.2.b-fitt.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.