eGym, de intelligente krachtcirkel

De eGym krachtcirkel stelt sporters in staat om op professioneel niveau te trainen in het fitnesscentrum. De cirkeltraining, bestaande uit acht eGym-toestellen, maakt een van de meest moderne, effectieve en tijdbesparende trainingsvormen mogelijk. Bovendien kun je de optimale trainingsfrequentie via het touchdisplay volgen, waardoor je op speelse wijze een optimaal trainingseffect bereikt.

eGym-polsband

Onze trainers geven je advies als je de toestellen voor het eerst gebruikt. Alle toestelinstellingen, zoals je startpositie en bewegingsradius, worden opgeslagen op een persoonlijk eGym-polsbandje. Bij aanmelding met jouw eGym-polsband, wisselt het toestel hierdoor automatisch naar de voor jou opgeslagen oefenprogramma's en instellingen. Zo verhoogt de eGym-cirkel het trainingscomfort aanzienlijk en vermindert het de kans op letsel als gevolg van verkeerd gebruik van de toestellen.

krachtmeting

Op basis van de krachttest die op elk toestel jouw maximale kracht berekent, worden de trainingsgewichten aan jouw persoonlijke trainingsniveau aangepast. Deze test wordt om de zes trainingen herhaald, zodat de trainingsintensiteit continu kan worden aangepast.

eGym Premium bij 1.2.b-fitt

Bij 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum word je ook voor eGym Premium geregistreerd, hierdoor kunnen wij een bijkomend trainingsdoel zoals vetverbranding, spieropbouw, atletiek, body shaping of gezondheidstraining voor jou instellen. Deze trainingsdoelen worden gebruikt voor het trainingsgericht sturen van de gewichten en voor een extra periodisering. Daarbij worden ook diverse trainingsmethoden geïntegreerd die in de Premium modus ontgrendeld zijn. Deze zorgen voor extra afwisselingsmogelijkheden en een nog accuratere aanpassing van de training op jouw individuele doelstellingen.

eGym app

Nadat je op de eGym getraind hebt, kan je na iedere training jouw trainingsvoouruitgang bekijken in de speciale eGym-app. Alle trainingsgegevens worden automatisch gesynchroniseerd met het eGym-platform en kunnen ook via de website geraadpleegd en geanalyseerd worden door een van onze trainers. Naast jouw trainingsresultaten, activiteitenniveau, trainingsschema's en meer dan 1000 oefeningen, wordt er met behulp van de app ook gekeken naar  jouw biologische leeftijd en een eventuele spierdisbalans.

Download de eGym-app nu via de Google Play Store of de Apple App Store.
Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan helpt een van de eGym-trainers je graag bij 1.2.b-fitt

Informatie aanvragen

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in
Vul je telefoonnummer in

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum