Sh'bam

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldige leuke dancemoves! SH’BAM van Les Mills is de perfecte manier om in vorm te raken en je ‘inner star’ te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH’BAM  tot een workout die super fun en gezellig is. Iedere SH’BAM les is levendig, uniek en afwisselend en zoals bij alle andere Les Mills groepslessen, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.

HOE ZIET EEN LES SH'BAM ERUIT?

 

Een typische SH’BAM les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muzieknummers. Bij 1.2.b-fitt verzorgt Eelke op enthousiaste wijze deze training, waarbij ieder nummer een eigen choreografie heeft en als een aparte dans die op zichzelf staat gezien kan worden. Laat de instructeur of instructrice altijd weten wanneer je nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan SH’BAM of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de coaching en je de juiste opties adviseren.
SH’BAM bestaat uit verschillende danscombinaties die uiteraard worden uitgevoerd op de meest trendy muziek, met zowel nieuwe nummers als Golden Oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dancemoves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.
Je gaat er helemaal in op, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretchoefeningen.

BENODIGDHEDEN

Draag losse comfortabele (sport)kleding waar je lekker in kunt bewegen en het is verstandig om schoenen te dragen waarmee je soepel kunt twisten en draaien.
neem je ook een handdoek en een drinkfles mee.

FUN & FIT

  • Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger en leuker is dan SH’BAM. De instructeur of instructrice leert je de basischoreografie en coacht je door elke nieuwe beweging of danspas en jij brengt er zelf zoveel uitdaging en styling in als je wilt.
  • SH’BAM is geschikt voor iedereen en we beloven je dat wanneer je regelmatig een SH’BAM les volgt, je nog fitter voelt.

SH’Bam

  • Brengt je in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn.
  • Verbetert je coördinatie en je leert geweldige, nieuwe dance moves.
  • Geeft je conditie een boost door de intervaltraining
  • Brengt je in hogere sferen! Je gaat er helemaal in op.

Sh'bam sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Sh'bam? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum