Sh'bam

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldige leuke dance moves! Sh’bam is de perfecte manier om in vorm te raken en je ‘inner star’ te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door een remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt Sh'bam tot een workout die super fun en gezellig is. Elke Sh'bam les is levendig, uniek en afwisselend en, zoals bij alle andere Les Mills groepslessen, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden.

 

Hoe ziet een typische Sh'bam les eruit?

Een typische Sh'bam les duurt 45 minuten en bestaat uit 12 verschillende muzieknummers. Elk nummer heeft een eigen choreografie en kan gezien worden als een aparte dans die op zichzelf staat. De les begint met een basis warming-up, waarbij al je spieren, van je schouders, borst en heupen tot zelfs je vingertoppen, in beweging komen.

Hierna volgen, in een blok van 35 minuten, verschillende danscombinaties die eenvoudig, maar ook super fun zijn. De danscombinaties worden uiteraard uitgevoerd op de meest trendy muziek, met zowel nieuwe nummers als Golden Oldies. Je krijgt niet alleen alle gelegenheid om de dance moves te perfectioneren, maar de combinatie van zowel intensieve als herstel tracks zorgt ervoor dat je ook echt met een geweldige workout bezig bent.

Je gaat er helemaal in op, zodat de tijd voorbij vliegt en voordat je het weet breng je je hartslag weer omlaag door middel van enkele uitdagende stretch oefeningen.

De veelgestelde Sh'bam vragen

Is Sh'bam iets voor mij?
Zeker weten! Er bestaat geen enkel ander dansprogramma dat eenvoudiger is dan Sh'bam. Je instructeur leert je de basis choreografie en coacht je door elke nieuwe elk nieuw pasje – en je kunt er zoveel uitdaging en styling in brengen als je zelf wilt.

Hoe fit moet ik zijn voor Sh'bam?
Sh'bam is geschikt voor iedereen en we beloven je dat wanneer je regelmatig een Sh'bam les volgt, je nog fitter voelt.

Hoe vaak moet ik een Sh'bam les volgen?
Probeer het uit, maar je haalt het meest uit Sh'bam als je twee keer per week een les volgt.

Wat moet ik meenemen naar een Sh'bam les?
Losse comfortabele (sport)kleding waar je lekker i kunt bewegen. Het is ook verstandig om schoenen te dragen waarmee je soepel kunt twisten en draaien. Neem voor wat ideeën een kijkje op lesmillsclothing.com voor de officiële Les Mills kledinglijn.

Waarom is Sh'bam goed voor mij?

  • Je komt in de vetverbrandingszone, zonder dat je het gevoel hebt met een zeer zware workout bezig te zijn.
  • Je verbeterd je coördinatie en je leert geweldige, nieuwe dance moves.
  • Je conditie verbetert sterk door de speciale interval training.
  • Sh'bam brengt je in hogere sferen – je gaat er helemaal in op!

Sh'bam sfeerimpressies

Aanmelden of meer informatie?

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum