Bootcamp

Maak kennis met BOOTCAMP bij 1.2.b-fitt! Een fantastische outdoor-work-out waarbij gebruik gemaakt wordt van het straatmeubilair in de omgeving Cuijk. Bankjes in het park, traptreden bij de Maaskade en klimtoestellen in de diverse speeltuinen worden gebruikt als trainingsmateriaal, maar natuurlijk nemen onze BOOTCAMP-instructeurs Patrick en Yannick ook diverse trainingsmaterialen met zich mee zoals bijvoorbeeld Kettlebels of zandzakken. Ervaar de ultieme outdoortraining telkens in een andere omgeving en met veel variatie in oefenstof. Zo komen verschillende trainingsvormen als circuittraining, tabata's en High Intensity Interval Training aan bod tijdens BOOTCAMP.

HOE ZIET EEN LES BOOTCAMP ERUIT?

 

Bij BOOTCAMP komen er veelal loopoefeningen aan bod. Ben je geen (hard)loper, kun je juist (running)tips gebruiken of wil je hier graag alternatieven voor? Geef dit dan door aan de instructeur of instructrice. Laat altijd weten wanneer je nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan BOOTCAMP of wanneer je gezondheidsproblemen hebt. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de coaching en je de juiste opties adviseren.

BENODIGDHEDEN

Draag losse comfortabele (sport)kleding waar je lekker in kunt bewegen en het is verstandig om schoenen te dragen met een goede demping, bij voorkeur hardloopschoenen. Neem eventueel een drinkfles mee en kleed je naar de weersomstandigheden. Wordt er getraind tijdens schemering of na zonsondergang dan is een reflecterend vest of hesje verplicht.

BOOTCAMP

  • Is veelzijdig! je traint op conditie en kracht.
  • Zorgt ervoor dat jij jouw grenzen verlegd.
  • Is een outdoortraining en dus in de buitenlucht.
  • Geeft variatie, zowel locatie als trainingsvorm wisselen voortdurend af.
  • Is voor beginnende en gevorderde sporters. Iedereen kan meedoen!

STARTLOCATIE 

De startlocatie van BOOTCAMP is te allen tijde bij 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum, tenzij hier, op deze pagina, anders vermeld.
In verband met de huidige coronamaatregelen trainen wij momenteel in kleinere aantallen en alleen op afspraak. Het vertrekpunt zal, gedurende deze periode, dan ook enkel vanuit 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum zijn. 

Bootcamp sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Bootcamp? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum