Barre

BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om de houdingsspieren in vorm te brengen, rompstabiliteit op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag. Als je op zoek bent naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie, zul je BARRE geweldig vinden. It may look beautiful, but don't underestimate the burn.

HOE ZIET EEN LES BARRE ERUIT?

BENODIGDHEDEN

1.2.b-fitt zorgt voor een tube, eventueel een aantal gewichten en een matje, waarmee al het materiaal allemaal aanwezig is voor deze training. Prettig zittende sportkleding wordt geadviseerd en neem een handdoek en een drinkfles mee.

VOORDELEN

Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Mooi betekent niet zwak. Balletdansers zijn een van de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training. 

WAAROM WERKT HET?

BARRE combineert een cardiopiek met intensieve, snelle en herhalende oefeningen die jouw spieren versterken en isoleren. Jouw houding wordt hierdoor verbeterd waardoor jij je fitter voelt tijdens jouw dagelijkse activiteiten.   

Barre sfeerimpressies

Wil je meer informatie over Barre? Vraag dan hier informatie aan

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul dan het onderstaand formulier in.

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum