Ervaar 1.2.b-fitt nu met een Gratis Proefles!

Sportschool 1.2.b-fitt in Cuijk helpt jou om die eerste stap zetten om eindelijk dat resultaat te verkrijgen waar veel mensen moeite mee hebben. Wij nodigen je daarom uit voor een Gratis Proefles Fitness, zodat je zelf kan ervaren dat 1.2.b-fitt bij jou past. 

Persoonlijke Begeleiding en Aandacht

Bij sportschool 1.2.b-fitt in Cuijk ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht bij fitness die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Mirjam (34 jr): "Ook ik had moeite met die eerste stap. Dankzij de persoonlijke begeleiding bij 1.2.b-fitt raakte ik mijn overtollige kilo's kwijt. Door de speciale aandacht die ik krijg voel ik mij hier echt thuis."

Start met de Gratis Proefles: Fitness!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sport- en gezondheidscentrum 1.2.b-fitt in Cuijk is de plek voor AfslankenGroepslessenPersonal Training en het succesvolle afslank programma van benfit.nl. Bij 1.2.b-fitt ben je verzekerd dat jij je doelen behaald met de vele faciliteiten, de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht bij fitness die nodig is.  

eGym

Klik hier voor meer informatie over de nieuwste eGym krachttoestellen

Lees meer

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Lekker een uurtje buiten sporten doe je met Bootcamp Cuijk bij 1.2.b-fitt.

Lees meer
Meer nieuws
 • Bootcamp

  Heerlijk sporten in de buitenlucht

  Ben jij een buitensporter(ster) en ben je iedere week op zoek naar een uitdaging, dan is Bootcamp Cuijk echt iets voor jou. Lekker een uur sporten in de natuur van Cuijk en omgeving.

  Lees meer
 • Actie studenten

  Studentenabonnement voor €36,90 p.m.

  Een abonnement voor slechts €36,90 incl. groepslessen en e-Gym!

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer resultaat met Personal Training

  Personal Training 1.2.b-fitt biedt je resultaatgerichte en persoonlijke begeleiding. Je kunt hierbij denken aan begeleiding in training, voeding en leefstijl.

  Lees meer
 • Gratis Proefles

  gratis proefles

  Sport een keer mee bij 1.2.b-fitt in Cuijk! Wij nodigen je uit voor een gratis proefles en ervaar zelf het sporten bij 1.2.b-fitt.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.