Corona preventie

Corona-update 05-06-2021

Fitness
De aangekondigde versoepelingen houden in dat wij in de fitnessruimte weer 30 mensen mogen ontvangen. Vooralsnog is reserveren voor de fitness niet nodig omdat is gebleken dat de werkwijze, met de emmers, hierin prima voldoet. Wij zullen ook hier weer voor je klaar staan met onze begeleiding, om bijvoorbeeld de eGym-toestellen opnieuw in te stellen. Desgewenst plannen de fitnessinstructeurs een vervolgafspraak.

Groepslessen
Groepslessen vinden vanaf 05-06-2021 binnen plaats, waardoor de buitenlessen automatisch komen te vervallen. Groepsgroottes zijn afhankelijk van de soort les en de beschikbare trainingsruimte. Het lesrooster zal dan ook niet worden gewijzigd en het reserveren voor een groepsles kan zoals je gewend bent via de 1.2.b-fitt-app. Graag attenderen wij je op het zelf schoonmaken van het gebruikte trainingsmateriaal na afloop van de training. 

Terras en ontmoetingsruimte
Je kunt bij 1.2.b-fitt weer terecht voor een consumptie op het terras of in de ontmoetingsruimte. Wij vragen je vriendelijk om jouw consumptie aan de bar te bestellen, met maximaal 2 personen aan een tafel plaats te nemen en ook op het terras of in de ontmoetingsruimte de 1,5 meter-regel in acht te nemen.

Sanitaire voorzieningen
Vanaf zaterdag bestaat er weer de mogelijk om gebruik te maken van onze douchefaciliteiten, maar wij vragen je nadrukkelijk om in de kleedruimtes de 1,5-meter-regel in acht te blijven nemen en rekening te houden met medesporters. Toegang tot de kleedruimtes blijft hierdoor beperkt tot maximaal 8 sporters per kleedruimte en de sauna blijft voorlopig nog even dicht. In de gang zal dan ook de mogelijkheid blijven voor een snelle schoenwissel. 

Ondanks bovenstaande versoepelingen blijft de gezondheidscheck natuurlijk van kracht. Kan je alle vragen op het triage-bord met “Nee” beantwoorden, dan ben je van harte welkom!

Sportmoment
Om het sporten bij 1.2.b-fitt goed te laten verlopen, willen wij je attenderen op de volgende werkwijze.

  • Voorafgaand aan het sportmoment vragen wij je thuis je handen goed te wassen met water en zeep. Zorg zelf voor een handdoek en een gevulde drinkfles. Om bezetting van de kleedruimtes te beperken, vragen wij je zoveel mogelijk thuis om te kleden zodat alleen de schoenwissel in ons centrum plaatsvindt. In de kleedruimtes mogen maximaal acht personen gelijktijdig aanwezig zijn. Houd rekening met je medesporter.
  • Bij de ingang verklaar je klachtenvrij te zijn door de vragen op het triagebord met “Nee” te beantwoorden.
  • Bij ieder sportbezoek, binnen of buiten, dien je in te checken met de ledenpas. De scanner is te vinden in het portaal bij de ingang.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst én bij het betreden van de sportruimte. Wanneer je gebruik maakt van de eGym, desinfecteer je handen dan nogmaals voordat je start met het circuit. Desinfectiemiddel zal zowel binnen als buiten aanwezig zijn.
  • Houd je binnen aan de looproutes.
  • Binnen is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens het sporten op een toestel of een trainingsplek, is dit niet nodig.
  • De sporter dient zelf alle gebruikte materialen en apparatuur te reinigen en desinfecteren met de daarvoor ter beschikking gestelde desinfecterende middelen. Volg de instructies van het personeel op met betrekking tot de gebruikte materialen in de groepslesruimtes.
  • Houd je te allen tijde aan de 1,5 meter-regel!

Privacycentrum | Copyright by 1.2.b-fitt Sport- en Gezondheidscentrum