Missie & Visie

Missie

1.2.b-fitt heeft blijvend bestaansrecht door zich op tal van punten positief te onderscheiden van andere sportscholen in de naaste omgeving. 1.2.b-fitt wenst op een verantwoorde manier een bijdrage te leveren aan een gezonde en actieve levensstijl van haar leden.

Visie

1.2.b-fitt wil bereiken, dat mensen, die overwegen om zich bij een sportschool aan te sluiten, als eerste aan 1.2.b-fitt denken om hun voornemen waar te maken. 1.2.b-fitt zorgt ervoor, dat in Cuijk en omgeving ruim bekend is, dat het succes van de sportschool op de volgende pijlers berust:

Persoonlijke aandacht voor haar leden in een prettige ongedwongen sfeer;

Begeleiding door gekwalificeerde medewerkers;

Moderne en deugdelijke apparatuur met regelmatig aanpassing aan nieuwe ontwikkelingen;

Uitstekende hygiëne.

Een uitgebreid en actueel aanbod aan groepslessen.

eGym

Klik hier voor meer informatie over de nieuwste eGym krachttoestellen

Lees meer

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Lekker een uurtje buiten sporten doe je met Bootcamp Cuijk bij 1.2.b-fitt.

Lees meer
Meer nieuws
 • Bootcamp

  Heerlijk sporten in de buitenlucht

  Ben jij een buitensporter(ster) en ben je iedere week op zoek naar een uitdaging, dan is Bootcamp Cuijk echt iets voor jou. Lekker een uur sporten in de natuur van Cuijk en omgeving.

  Lees meer
 • Actie studenten

  Studentenabonnement voor €36,90 p.m.

  Een abonnement voor slechts €36,90 incl. groepslessen en e-Gym!

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer resultaat met Personal Training

  Personal Training 1.2.b-fitt biedt je resultaatgerichte en persoonlijke begeleiding. Je kunt hierbij denken aan begeleiding in training, voeding en leefstijl.

  Lees meer
 • Gratis Proefles

  gratis proefles

  Sport een keer mee bij 1.2.b-fitt in Cuijk! Wij nodigen je uit voor een gratis proefles en ervaar zelf het sporten bij 1.2.b-fitt.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.