Huisregels 1.2.b-fitt sport- en gezondheidscentrum

 1. In de sportzalen en de fitnessruimte mag uitsluitend met schone binnensportschoenen, zonder zwart afgevende zolen, gesport worden.
 2. In de sportzalen, fitnessruimte en de sauna’s is het gebruik van een schone handdoek verplicht. Als u een schone handdoek vergeten bent dan kunt u deze lenen bij de receptie.
 3. U bent te allen tijde verplicht om de toestellen schoon te maken met de beschikbaar gestelde schoonmaakmiddelen en de gebruikte spullen dienen te worden opgeruimd.
 4. Het dragen van gepaste kleding is verplicht, haltershirts zijn niet toegestaan. Het dragen van sieraden wordt i.v.m. de veiligheid van uzelf en die van anderen afgeraden.
 5. Het is niet toegestaan jassen, tassen en waardevolle spullen mee te nemen in de trainingsruimtes.
 6. Tijdens piekuren mag niet langer dan 20 minuten achter elkaar van een trainingstoestel gebruik worden gemaakt.
 7. Gebruik van kauwgom is buiten de ontmoetingsruimte niet toegestaan, ook voor uw eigen veiligheid.
 8. Roken is in het sport- en gezondheidscentrum niet toegestaan.
 9. Mobiel bellen is in de sportzalen en de fitnessruimte niet toegestaan.
 10. Het gebruik van lockers is voor eigen risico. Het is niet toegestaan goederen in de lockers achter te laten na sluitingstijd. Personeel van 1.2.b-fitt heeft het recht om de lockers zo nodig voor visitatie te openen.
 11. Het sport- en gezondheidscentrum dient uiterlijk op de geldende sluitingstijden te worden verlaten. 
 12. Laat de instructeur weten wanneer u nieuw bent, voor het eerst deelneemt aan een bepaalde activiteit of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 13. Ongewenste omgangsvormen dienen direct gemeld te worden bij de receptie.
 14. Kinderen van 12 t/m 15 jaar hebben alleen toegang tot 1.2.b-fitt onder toezicht van een ouder, die tevens lid is van 1.2.b-fitt. Dit geldt niet op vrijdagavond vanaf 18:30 uur.
 15. Het lidmaatschapsgeld over een kalendermaand dient op de 1e van de maand voorafgaande aan de desbetreffende kalendermaand per automatische incasso te worden betaald.
 16. Opzegging van het lidmaatschap dient tenminste één kalendermaand vóór afloop van de geldende abonnementsperiode plaats te vinden. Dit is alleen mogelijk met een speciaal daarvoor bestemd opzegformulier, dat bij de receptie verkrijgbaar is. Opzeggen dient voor de 27e van de maand plaats te vinden.
 17. Lidmaatschappen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Het is niet toegestaan de lidmaatschapspas van 1.2.b-fitt aan derden beschikbaar te stellen. 

 

Algemene voorwaarden Fit!vak

De algemene voorwaarden van Fit!vak zijn te vinden op de website van 1.2.b-fitt sport- en gezondheidscentrum www.12b-fitt.nl en op de website van Fit!vak https://nlactief.nl/nieuws/192/algemene-leveringsvoorwaarden.html en tevens in te zien bij de receptie van 1.2.b-fitt.

 

Het aanbod van 1.2.b-fitt sport- en gezondheidscentrum

 1. Abonnementsvorm  “1x per week sporten” jaar- of ½ jaar- of maandabonnement geeft recht op 1x per week deelnemen aan één groepsles zoals aangegeven in het lesrooster en gebruikmaking van de fitnessruimte op dezelfde dag in een aaneengesloten tijd. Dit geldt voor 52x per jaar resp. 26x per ½ jaar resp. 4x per maand, zodat overslaan in de ene week ingehaald kan worden in een andere week binnen de lopende abonnementsperiode.
 2. Abonnementsvorm  “Altijd welkom” jaar- of ½ jaar- of maandabonnement geeft recht op het onbeperkt deelnemen aan groepslessen zoals aangegeven in het lesrooster en het onbeperkt gebruik maken  van de fitnessruimte tijdens de volledige openingstijden van 1.2.b-fitt. 
 3. Klanten kunnen desgewenst om de drie maanden getest worden en krijgen n.a.v. de testgegevens een persoonlijk en passend trainings- en fitnessadvies.

 

 

eGym

Klik hier voor meer informatie over de nieuwste eGym krachttoestellen

Lees meer

Heerlijk sporten in de buitenlucht

Lekker een uurtje buiten sporten doe je met Bootcamp Cuijk bij 1.2.b-fitt.

Lees meer
Meer nieuws
 • Bootcamp

  Heerlijk sporten in de buitenlucht

  Ben jij een buitensporter(ster) en ben je iedere week op zoek naar een uitdaging, dan is Bootcamp Cuijk echt iets voor jou. Lekker een uur sporten in de natuur van Cuijk en omgeving.

  Lees meer
 • Actie studenten

  Studentenabonnement voor €36,90 p.m.

  Een abonnement voor slechts €36,90 incl. groepslessen en e-Gym!

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer resultaat met Personal Training

  Personal Training 1.2.b-fitt biedt je resultaatgerichte en persoonlijke begeleiding. Je kunt hierbij denken aan begeleiding in training, voeding en leefstijl.

  Lees meer
 • Gratis Proefles

  gratis proefles

  Sport een keer mee bij 1.2.b-fitt in Cuijk! Wij nodigen je uit voor een gratis proefles en ervaar zelf het sporten bij 1.2.b-fitt.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.