7 Day Try-Out bij 1.2.b-fitt

Bij 1.2.b-fitt helpen betrokken personal trainers jou om fitter, sterker en slanker te worden.

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij jouw doelen haalt? Start met de gratis 7 Day Try-out bij 1.2.b-fitt. 

Behaal je doel met persoonlijke aandacht

Bij 1.2.b-fitt ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

René (47 jr): "Tijdens de 7 day try -out fitness voelde ik me helemaal thuis. Nu doe ik één keer per week spinning en één keer Personal Training en ik voel mezelf steeds fitter worden''.

Annet (51 jr): "Door de huiselijke sfeer en de persoonlijke aandacht was het niet moeilijk om over te stappen naar 1.2.b-fitt. Ik sport nu drie keer in de week en voel me fitter dan ooit''.

Kevin (25 jr): ''In de 7 day try-out heb ik meegedaan met Ultra-Gym en spinning, dit is mij zo goed bevallen dat ik gelijk lid ben geworden bij 1.2.b-fitt. Ik doe nu één keer per week spinning en twee keer Ultra-Gym en doe dit met veel plezier''.

Gratis 7 Day Try-Out bij 1.2.b-fitt in Cuijk!

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Sport- en gezondheidscentrum 1.2.b-fitt in Cuijk is de plek voor fitness, GroepslessenPersonal Training en het succesvolle afslank programma van Benfit.nl. Bij 1.2.b-fitt ben je verzekerd dat jij je doelen behaald met de vele faciliteiten, de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is. Heb je nog twijfels start hier met 7 Day Try-Out

 

Verruiming openingstijden

Per 01-04-2017 verruimen wij onze openingstijden. ma t/m do: 07:30 uur tot 22:00 uur vr: 07:30 uur tot 21:00 uur za en zo: 09:...

Lees meer

Studentenabonnement voor slechts €24,90 p.m.

Onbeperkt sporten en maandelijks opzegbaar..

Lees meer
Meer nieuws
 • Bootcamp

  Heerlijk sporten in de buitenlucht

  Ben jij een buitensporter(ster) en ben je iedere week op zoek naar een uitdaging, dan is Bootcamp Cuijk echt iets voor jou. Lekker een uur sporten in de natuur van Cuijk en omgeving.

  Lees meer
 • Actie studenten

  Studentenabonnement voor €24,90 p.m.

  Een abonnement voor slechts €24,90 incl. groepslessen dat maandelijks opzegbaar is!

  Lees meer
 • Personal Training

  Meer resultaat met Personal Training

  Personal Training 1.2.b-fitt biedt je resultaatgerichte en persoonlijke begeleiding. Je kunt hierbij denken aan begeleiding in training, voeding en leefstijl.

  Lees meer
 • Gratis Proefweek

  7 Day Try-Out!

  Sport een keer mee bij 12b-Fitt in Cuijk! Wij helpen jou die eerste stap zetten. Wij nodigen je uit voor een 7 Day Try-Out en ervaar het sporten bij 1.2.b-fitt.

  Lees meer